Bestelling en levering

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en service. We proberen altijd een goede balans te vinden tussen prijs en kwaliteit.

Wij maken gebruik van een directe verzendmethode wat inhoud dat wij je bestelling rechtstreeks vanaf onze leveranciers naar jou laten versturen. Deze methode heeft meerdere voordelen. Onder andere besparen wij op de opslag- transport- en verpakkingskosten.

Aangezien een aantal van onze leveranciers in het buiteland zitten is de levertijd langer dan je gewend bent van een bol.com of Coolblue.nl. Vanaf het moment van verwerken van je order is de levertijd naar Nederlandse klanten tussen de 12 en 15 dagen. Voor onze Belgische klanten kan het soms een paar dagen langer duren. Even geduld dus nog.

Helaas lopen onze pakketjes vanwege Corona in sommige gevallen wat vertraging op en kan het tot 24 dagen duren voordat zij aankomen. Wij willen jullie bedanken voor het begrip hiervoor. 

Om slim met onze tijd om te gaan hebben we besloten 3x in de week alle bestellingen te verwerken. Het kan dus maximaal 3 dagen duren voordat we je bestelling verwerken en doorgeven aan onze leverancier. Wij hopen op je begrip.

Verzendkosten:

Gratis verzendkosten boven de €25,-. Onder de €25,- rekenen we €6,95 verzendkosten.

Vragen over je bestelling?

Heb je een vraag over je bestelling schroom dan niet om ons een bericht te sturen via onze contact pagina. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar. Ook buiten kantooruren.