Bestelling en levering

Wij zijn liefhebbers van spiritualiteit en hechten met MandalaWinkel.nl veel waarde aan kwaliteit en service. We proberen altijd een goede balans te vinden tussen prijs en kwaliteit.

Dit doen wij onder andere door gebruik te maken van een directe verzendmethode en betekent dat wij je producten rechtstreeks vanuit onze leverancier naar jou laten versturen waardoor we geld kunnen besparen op opslag- en transport kosten. Om slim met onze tijd om te gaan hebben we besloten 3x in de week alle bestellingen te verwerken. Het kan dus maximaal 3 dagen duren voordat we je bestelling verwerken. Vanaf het moment van verwerken is de levertijd tussen de 2 en 3 weken.

Verzendkosten:

Wij leveren uitsluitend aan adressen in Nederland en België en zijn de verzendkosten bij de prijs inbegrepen. Alle producten worden gratis bij je thuis afgeleverd. Ook is er geen verplichte minimale bestelwaarde.

Vragen over je bestelling?

Heb je een vraag over je bestelling schroom dan niet om ons een bericht te sturen via onze contact pagina. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar. Ook buiten kantooruren.2