Over ons

Wij zijn een leuk stel uit Alkmaar (vinden we zelf tenminste) met een passie voor het leven en alles wat daarbij komt kijken. Reizen, persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit, zorgen, ondernemen en heel veel lachen.

Genieten van elk moment…

We wilden graag iets samen gaan ondernemen. Francia heeft Massa communicatie gestudeerd aan de Universiteit in Venezuela en heeft daarna 15 jaar gewerkt als shop manager in een retail winkel. André heeft in zijn leven veel verschillende dingen gedaan. Voornamelijk banen in de IT en die met het internet te maken hebben. In zijn vrije tijd is hij altijd wel bezig geweest met het bouwen van websites.

Met de ervaring van Francia en de kennis van het internet van André kwamen we al snel tot de conclusie dat we iets in de vorm van een webwinkel wilde beginnen. Aangezien spiritualiteit voor Francia vanaf kinds af aan een belangrijke rol speelde en André van huis uit de spiritualiteit van zijn moeder heeft meegekregen en onder andere op zijn 12de zijn eerste graad reiki diploma haalde leek het ons leuk om spirituele artikelen te gaan verkopen.

Zolang we maar genieten van het proces en elk moment. En zo is MandalaWinkel ontstaan. André doet het technische gedeelte en Francia houdt zich bezig met wat er allemaal aangeboden gaat worden.

“You don’t always need a plan. Sometimes you just need to Breathe, TRUST, let go and see what happens.

ANDRE • FRANCIA

Onze Favorieten

We verkopen natuurlijk niet alleen wat er in onze spirituele webwinkel zit. We genieten er zelf ook van en hebben dan ook onze eigen favoriete artikelen.