Over Ons

Wie Zijn Wij

Wij zijn een leuk stel uit Alkmaar (vinden we zelf tenminste) met een passie voor het leven en alles wat daarbij komt kijken. Reizen, persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en veel lachen. 

Hallo, mijn naam is Francia en heb massa communicatie gestudeerd aan de universiteit in Venezuela. Daarna heb ik 15 jaar gewerkt als manager in een  retail winkel in Venezuela. Vanaf kinds af aan al is spiritualiteit een belangrijk onderdeel van mijn leven en wat is het mooiste om mijn ervaring met mijn passie te kunnen combineren met deze online winkel.

Ik doe mijn best om de beste spirituele producten in de winkel te hebben en mocht je ergens specifiek naar op zoek zijn, laat dan een berichtje achter en ik ga voor je op zoek.

Liefs,

Francia Paz Aguirre

MEDE EIGENAAR

Hoi, mijn naam is André heb in mijn leven diverse werk ervaring opgedaan. Ook al werk ik nog voor een werkgever, het ondernemen kriebelt al heel wat jaren. Naast dat ik al ruim 11 jaar websites bouw ben ik al vanaf dat ik een jonge jongen was (klein ben ik nooit geweest haha) door mijn moeder in aanraking gekomen met mijn spiritualiteit. 

Op mijn 12de haalde ik mijn 1e graad reiki diploma en mijn moeder geeft naast reiki ook Tai Chi les. De wijze spirituele lessen van mijn moeder en mijn eigen wijze en kijk op het leven heeft mij/ons geleid naar de mogelijkheid om deze online winkel te starten. 

Ik zal me voornamelijk bezig houden met de technische werking van de website, de automatisering en klant ondersteuning.

Groetjes,

André Koppies

MEDE EIGENAAR

LEVERINGEN

Wij leveren aan mensen in Nederland en België.

Beste KWALITEIT

Wij gaan voor een zo goed mogelijke kwaliteit.

Best AANBIEDINGEN

Wij doen ons best om regelmatig een speciale aanbieding te doen.

VEILIGE BETALING

Alle betalingen lopen via onze betalingsprovider Mollie.nl