Pendel edelstenen met 7 Chakra healing natuurstenen

22,95

Op voorraad

AmethystLapis LazuliObsidiaanRozenkwartsTijgeroogWitte kristal
Wissen
SKU: 32845953555Categorieën: Tags: , , , ,

Details

Soms weet het onderbewuste iets door psychische intuïtie of kan de informatie in je onderbewustzijn worden opgeslagen. Pendels zijn handig voor het weergeven van informatie. Wanneer je problemen ondervindt bij het bewust ontvangen van berichten van geesten of het etherische, kun je één antwoord met de wijzers van de klok mee toewijzen en de ander tegen de klok in en dan je vraag stellen.

Love it!, Share it!

GEGARANDEERD TEVREDEN
GRATIS VERZENDING VANAF €25,-
30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE
HAND GEMAAKT

Product Omschrijving

Wanneer je de pendule vasthoudt, zullen kleine bewegingen van je hand deze met de klok mee of tegen de klok in bewegen. Je kunt je concentreren op het stabiel houden van je hand en dan zal je onbewuste de kleine bewegingen maken om een ​​zichtbare beweging te produceren die het antwoord op je vraag zou vertegenwoordigen.

De energie in een chakra wervelt met de klok mee of tegen de klok in, en de slinger wordt meegenomen in de beweging van deze energie. Je kunt dit krachtige hulpmiddel gebruiken om de chakra’s of de energiecentra van anderen te controleren. De slinger geeft je feedback over de locatie van elk chakra en zijn beweging, zodat het proces van het opruimen van chakra’s veel gemakkelijker zal zijn.

Weten waar je chakra-onbalans ligt, is de eerste stap om het te kunnen behandelen, dus het controleren van de chakra’s is een prachtige manier om iemand te helpen met hun healing proces.

Deze prisma piramide pendel is verkrijgbaar in de volgende edelstenen:

  • Witte kristal
  • Tijgeroog
  • Rozenkwarts
  • Lapis Lazuli
  • Amethist

Let op! Aangezien de pendels hand gemaakt zijn kan de afmeting van de pendule enigszins afwijken. Natuurstenen zijn uniek, net als jij. Hierdoor kan de vorm en de kleur afwijken van het voorbeeld in de foto’s

 

Extra informatie

Afmetingen van de pendel

Ongeveer 62mm x 41mm x 22mm

Doorsnee van de kralen

Ongeveer 6mm

Lengte van de ketting

Ongeveer 27cm

Natuurstenen

Obsidian, Witte kristal, Rozenkwarts en Amethyst

Functies

Dowsing , Amulet , Reiki , Healing , Lucky, FengShui, Wichelen, Wichelroede

0

Gemiddelde Waardering

Als je dit leuk vind, dan kan dit ook nog je ding zijn

Klant Beoordelingen