Ruilen & Retourneren

We doen onze uiterste best om alle producten naar jouw tevredenheid te leveren. Als je toch niet tevreden bent over het product kun je het product binnen 14 dagen ruilen of retourneren.

Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten. Wij behouden het recht om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of zijn beschadigd.

LET OP: Graag het product versturen via Postnl, anders bestaat de kans dat deze niet bezorgd wordt bij ons. Bestel hier eenvoudig en simpel een verzendlabel bij PostNL
Als het een beschadigd product betreft, neem dan eerst contact op met onze klantenservice via: info@mandalawinkel.nl, ons contactformulier of stuur een WhatsApp bericht alvorens je deze retour gaat sturen.

Een retourzending dient te zijn voorzien van een Track en Trace code, die wij zo nodig bij je op kunnen vragen. Daarbij is de verzender altijd verantwoordelijk voor de kosten van de verzending. (Bij PostNL wordt standaard een track & Trace gegeven).

Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen door ons teruggestort op jouw rekening.
Wil je een bestelling ruilen of retourneren? Je kan het retourformulier op deze pagina invullen en het wordt direct naar je email verstuurd. Deze dien je toe te voegen aan je bestelling.

Vul dit formulier in als je het product wilt terugsturen.